Objectiu:

La Sitgetana Open Trail Championship és una iniciativa de La Sitgetana Craft Beer amb l’objectiu de promoure el turisme esportiu a Sitges gaudint del Parc Natural del Garraf i donar a conèixer i tastar les seves cerveses artesanes.

El campionat:

La forma de participar és realitzar els recorreguts utilitzant l’app Open Trail Races, que validarà automàticament que has realitzat íntegrament el recorregut i a la vegada generarà una classificació amb el temps que hagis aconseguit. Pots participar corrent o caminant, segons sigui la teva forma física.

Si realitzes els tres recorreguts apareixeràs a la classificació del campionat amb la suma del teu millor temps obtingut en cadascuna de les curses.

Fins el 17 de desembre podràs participar tantes vegades com vulguis a fi de millorar la teva classificació a cada cursa i a la vegada al campionat.

Premis?

Premi directe d’un 50% de descompte a la segona cervesa mostrant la pantalla de l’app amb el temps realitzat aquell mateix dia al personal de La Sitgetana Craftbeer.

Hi haurà premis cervesers als guanyadors i guanyadores de cada cursa i del campionat.

Hi haurà sortejos cervesers entre tots els participants, independentment si han corregut o caminat.

El dissabte 18 de desembre se celebrarà el lliurament de premis als guanaydors i guanyadores de les tres curses i del campionat a La Sitgetana Brewery, en un esdeveniment especial amb música en directe, cervesa, bons amics i moltes sorpreses més.

APP Open Trail Races

Gràcies a la tecnologia de l’app Open Trail Races podrem saber que has realitzat el recorregut íntegrament i en quin temps, establint una classificació de forma totalment automàtica en cadascuna de les curses i en el campionat un cop hagis completat les tres curses.

El funcionament de l’app és molt senzill, però para atenció a les recomanacions d’us que trobaràs a la pàgina principal d’ opentrailraces.com per assegurar-te que tot funcioni bé.

Recorreguts:

El campionat consta de 3 recorreguts no balisats de distàncies i dificultats variades.

Serà imprescindible l’ús d’un dispositiu GPS per a seguir la ruta.

Els recorreguts tenen com a punt de sortida i meta a La Sitgetana Brewery:

  • Cursa Maricel 11km +350m. Es tracta d’un circuit ple de corriols amb molt d’encant. Un recorregut de dificultat mitja que et farà gaudir del Parc Natural del Garraf allunyat del transit de vehicles a motor i ciclistes. Apte per a tots els corredors.
  • Cursa Trinitat 16km +500m. Aquest circuit et portarà per camins molt poc transitats i gairebé selvàtics fins a l’ermita de la Trinitat. D’allà baixarem cap a Vallcarca per començar una ascenció força dura fins a Mas Quadrell que de ben segur crearà un tall entre els corredors que optin a les primeres posicions del podi i la resta. Cursa de dificultat mitja per corredors iniciats.
  • Cursa Llucifer 26km +750m. Es tracta d’un circuit força tècnic a la seva part inicial que combina zones de corriols amb llargs ascensos així com altres zones de pista on poder apretar i recuperar temps si ens hem quedat enrera a la part més tècnica. És el circuit que ofereix més dificultat dels 3 i es recomana certa experiència per superar-lo amb èxit.